NIEUWS

Hoe Jezus de wereld op zijn kop zet (en mijn leven ook)

Hoe Jezus de wereld op zijn kop zet (en mijn leven ook)

boek Shane Claiborne.jpg

Time to Turn heeft het boek van Shane Claiborne ‘Irresistible Revolution’ vertaald. Het gaat over een revolutie, maar dan eentje die anders is dan anders. Het gaat over een revolutie die in ons hart begint, aangestoken door Gods geest, en die de hele wereld op z’n kop zet. Niet door grootse veldslagen, maar door kleine daden van liefde.

Shane Claiborne laat eerlijk zien hoe hij als brave evangelische scholier begon te twijfelen, op zoek ging naar het hart van het evangelie, gewoon deed wat in hem opkwam en nog steeds nieuwe manieren uitprobeert om het koninkrijk van God vorm te geven. Het bracht hem bij zwervers, bij Moeder Theresa, in Irak en in de achterbuurten van Philadelphia, en hij nodigt ons uit om mee te doen.

Shane Claiborne (1975) is een Amerikaanse schrijver en activist. Hij is een van de oprichters van The Simple Way en woont in de Potter Street leefgemeenschap in Philadelphia. Hij houdt ook van vuurspuwen.

Rikkert Zuiderveld zegt het volgende over het boek:
Ha! Heerlijk! Eindelijk eens een boek dat een echt radicaal verhaal vertelt, zonder te vervallen in fanatisme: hoe je in de voetsporen van Jezus kunt gaan zonder een blinde fundamentalist te zijn en hoe je kunt liefhebben zonder een watje te worden.
Lees, huiver, sta op en heb lief!

Hoe Jezus de wereld op zijn kop zet (en mijn leven ook) Buijten & Schipperheijn 2009 Time tot Turn reeks, deel 4, 14,50 euro in de boekhandel.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.