NIEUWS

Boshuisje huren?

Boshuisje huren?

Bent u toe aan een korte break

Verscholen tussen het groen in de prachtige omgeving van Doorn aan de Kaapse bossen vind je dit schattige boshuisje. Het boshuisje staat in onze tuin. Deze Heuvelrug-bostuin van 1,15 hectare staat bekend om het unieke stelsel van vijvertjes en beekjes, die samen met bruggetjes en artistieke objecten deel uitmaken van een unieke follyarchitectuur.

Het boshuisje (23m2) is helemaal zelfvoorzienend, op een unieke manier is ervoor gezorgd dat je van alle gemakken voorzien bent. Tot deze voorzieningen behoren: dubbel bed, eigen douche, toilet, keukenblok en koelkast, stijlvol ingerichte kamer met internet en t.v.. Voor het huisje is een klein terrasje en een groot stuk privé tuin.

Boshuisje Elim is een ideale plek om jezelf terug te trekken uit de dagelijkse chaos en drukte en even tot rust te komen. Ideaal dus voor vakantie of retraite.

Wakker worden met een kakofonie aan vogelgeluiden, tijdens het ontbijt de eekhoorntjes langs zien schieten en soms zomaar opeens oog in oog staan met een reetje: het kan in deze tuin. Vanaf de tuin loop je direct het bos in, waar je kan kiezen uit verschillende wandelroutes. Verken je de omgeving liever per fiets, vergeet dan vooral niet de verschillende kasteeltjes, landerijen en theehuizen te bezoeken. Het dorpscentrum van Doorn is slechts 5 minuten lopen.

Ben je nieuwsgierig naar wat het leven in een leefgemeenschap inhoudt, dan ben je tijdens je verblijf van harte welkom om eens te proeven aan het gemeenschapsleven. Schuif bijvoorbeeld aan tijdens de koffie, maak een ochtendgebed mee of schrijf je in voor de avondmaaltijd. Leuk om te weten: een groot deel van de opbrengst van het boshuisje wordt gebruikt voor de sociale activiteiten van stichting Elim (ANBI).

Reserveren via natuurhuisje.nl

Print Friendly, PDF & Email