Evangeliseren in stammengebieden India

€650 van €900 opgehaald

Job Sudarshan en zijn team gaan regelmatig naar het Indiase platteland om te evangeliseren. Job vertelt: “Op één van die reizen kwamen we in Maredumili voorganger James tegen. Hij had zijn vrouw drie maanden geleden verloren en was depressief. Hij werd erg bemoedigd door onze komst. Hij zei: “Jullie komst stimuleert ons om met nieuwe energie het evangelie te vertellen aan de mensen.”  In het dorp Kondavada gingen we van huis tot huis om te vragen naar de gezondheid van de bewoners. We spraken ook met de hoofdman Mr. Subba Reddy. Tijdens ons gesprek vertelde hij dat hij interesse had om meer over Jezus te horen. Hij nodigde ons uit om terug te komen en zijn dorpsgenoten te vertellen over Jezus Christus. We hebben God gedankt voor het voorbereiden van het hart van deze man. Zijn vrouw was ziek. We hebben haar naar het Primary Health Centre in Marredpally gebracht voor behandeling.”

Zo wordt op elke reis het Evangelie in woord en daad verkondigd. Soms wordt ook kleding uitgedeeld waar altijd veel belangstelling voor is.
De kosten per reis zijn 150,- euro voor vervoer en verblijf en voor praktische geschenken voor degenen waarmee gesproken wordt zoals bijbels, herlaadbare zaklampen of dekens.
We willen graag zes reizen mogelijk maken

Persoonlijke info

Hartelijk dank dat u dit project wilt ondersteunen!

U ontvangt binnen een paar minuten een email met instructies om uw gift over te maken.
Heeft u na verloop van tijd nog geen e-mail van ons ontvangen? Controleer dan uw e-mail SPAM folder.

Elim is ANBI geregistreerd waardoor uw giften en donaties belastingaftrekbaar zijn.

 

 

Totaalbedrag: €25,00